Renovatie • Moluren • Gand'art • Platte daken

Platte daken & dakrenovatie

Bij de oprichting van DE WEERDT RENOVATIEBEDRIJF BVBA, waarbij wij grondige analyses van vochtproblemen voorop stelden kwamen wij al snel in contact met waterinfiltratieproblemen van goten en daken. Daar wij onze klanten totaaloplossingen wensen aan te bieden lag het voor de hand dat wij een afdeling dichtingswerken gingen oprichten.
Dit echter steeds met vakmanschap en aandacht voor afwerking. Dit zowel met kunststof dak bedekkingen als met zink wat een must is in de restauratiewereld.

 

Heeft je platte dak zijn beste tijd gehad?

De Weerdt Renovatiebedrijf zorgt voor de renovatie van uw plat dak

Wij komen ter plaatse en werken u een technisch voorstel uit voor uw dakrenovatie. Elk plat dak is ten slotte anders waardoor een persoonlijke dakinspectie nodig is. Is de draagstructuur nog in orde? Uiteraard is een dakrenovatie de ideale moment om (extra) te isoleren. Wanneer wij al deze factoren bij mekaar nemen kunnen wij u de perfecte offerte bezorgen.

Of wij plaatsen een twee lagige bitumendichting ( roofing ). Of wij voorzien een synthetische dakrubber ( epdm ) die zorgt met een laag voor een waterdicht dak voor de komende 30 tot 50 jaar. Extreem weer en uv straling hebben geen impact op dit materiaal. Wij plaatsen enkel EPDM van het kwaliteitsmerk Resitrix. De dakbanen worden thermisch gelast tot een perfect waterdicht plat dak.

Plat dak projecten

Leveranciers